ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 2014

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που χαιρετίζω την εκδήλωση αυτή της Ωτορινιλαριγγολογικής Εταιρείας, που εκτός του γεγονότος ότι πραγματοποιείται όπως όλοι γνωρίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την πατρίδα μας, είναι και η τελευταία εκδήλωση που διοργανώνει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο.

Στόχος μας ήταν  η συνεχής, διαρκής και ποιοτική  ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών μας  και η ημερίδα αυτή ,αυτό τον σκοπό έχει.

Καλοσωρίζω λοιπόν στην Κύπρου τους φίλους , επιφανείς και καταξιωμένους συναδέλφους από το εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν σήμερα ότι νεότερο έχει να επιδείξει σήμερα η Ωτορινολαρυγγολογία στα θέματα που θα μιλήσουν και εύχομαι να έχουν ευχάριστη διαμονή στο όμορφο νησί μας.

Εύχομαι οι εργασίες της ημερίδας μας να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία και όλοι μας να φύγουμε σοφότεροι από την αίσουσα των παρουσίασεων.

Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και όλους τους χορηγούς μας , που χωρίς την βοήθεια τους , η πραγματοποίηση της ημερίδας θα ήταν αδύνατη.

ΔΡ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ PDF